Mivel eltérő méret-szabványokkal dolgoznak a repülőtársaságok, érdemes mindenképpen tájékozódni az adott cég oldalán, hogy ne a check-in pult előtt kelljen szembesülni azzal a ténnyel, hogy két centi miatt nem engedik fel az utastérbe a csomagot.

Szerencsére a legtöbb gyártó úgy alakítja ki a kézipoggyász bőröndöket, hogy akkor is beleférjenek a reptéri mérő ketrecbe, ha esetleg túltömtük őket. Mindenesetre érdemes otthon lemérni a csomagot, nehogy probléma legyen belőle később.

A legtöbb kézipoggyász bőrönd már masszív kerekekkel van felszerelve, illetve az oldalukon látni koptatókat is, és természetesen kényelmes teleszkóp segítségével lehet őket modelltől függően oldalt sétáltatni, magunk mögött húzni, vagy épp megállítani a kerekeken.

Egyaránt népszerűek a Samsonite, Touareg, American Tourister, Titan és Travelite modellek, hiszen mindegyiknek kiváló az ár-érték aránya, illetve minden esetben olyan termékekről van szó, amelyek magas minőségűek, kiváló alapanyagokból készülnek, illetve masszív a szerkezetük annak ellenére, hogy igen könnyűek.

Az, hogy keményfedeles vagy puha kézipoggyász bőröndöt választunk, főleg attól függ, hogy mik az elvárásaink egy bőrönddel kapcsolatban. Van, aki jobban szereti a keményfedeles modelleket a reptéri dobálás miatt, de van olyan is, akit nem zavar, mert a puha típusok is éppolyan formatartóak, így azokba is biztonságosan lehet pakolni.

Kínálatunkban egyaránt talál magának kézipoggyász bőröndöket a gyermek, fiatal és érettebb korosztály is, hiszen mind kialakítás, mint mintázat tekintetében igen sokszínűek a gyártók.

Ez a bájos American Tourister gyermek kabinbőrönd tökéletes választás lehet az ifjú utazóknak.

Ez a Samsonite kézipoggyász bőrönd pedig kiváló társa lehet mind a fiatal, mind az érettebb korosztályoknak.

A kézipoggyász bőrönd kiváló megoldás azokra az esetekre, ha csak kevés holmit viszünk magunkkal egy rövidebb utazás során, hiszen így rengeteget tudunk spórolni a repülés költségén.